Miért érdemes előmosó habot használni az autó tisztításához?

Mint oly sok mindenben, az autómosásban is két nagy tábort különböztethetünk meg egymástól. Vannak, akik annyira szeretik az autójukat és vigyáznak rá, hogy hallani sem akarnak a gépi autómosásról, mert az karcolhatja a fényezést… És persze vannak, akik szeretik, ha a járművük tiszta, de alapvetően munkaeszközként tekintenek rá, aminek a használatából adódik a karcolódás, kopás.

Bármely táborba is tartozunk, az biztos, hogy a tiszta autó látványa mindenkit kicsit boldogabbá tesz.

Azok, akik szakemberre bízzák az autójuk tisztítását kétségtelenül élvezhetik a hatékony, professzionális autóápolási termékek látványos eredményét. Nekik valószínűleg fogalmuk sincs arról, milyen és hányféle terméket használ egy autómosó, amíg csillogóvá varázsolja a sokszor borzalmas külső állapotban leadott gépjárművét.

De azokban, akik maguk szeretik elvégezni a járművük tisztítását felmerülhet a kérdés: Vajon miért van ennyi féle autóápolási termék és vajon mindegyikre szüksége van-e?

A rövid válasz erre: Éppen azért van annyi féle autókozmetikum, hogy az adott szennyeződést a különböző felületekről a legcélravezetőbb módon tudják eltávolítani.

Vegyük csak példának az előmosó habokat. Mitől jobb az előmosó hab, mint egy autósampon? Hiszen mindkettő habot képez a felületen, aminek elsődleges feladata a szennyeződések fellazítása és a nagyobb kiterjedésű piszok eltávolítása.

Igen, azonban az előmosók hihetetlen előnye, hogy kézi rásegítés nélkül -vagyis kefe használatát mellőzve – teszik mindezt!

Személyes kedvencünk a Spider előmosó, amely nem csak a karosszériáról, de bármilyen ponyváról is elképesztő könnyedséggel távolítja el a szennyeződéseket vagy a felragadt bogáttetemeket. Legyen szó zsírról, sárról vagy szmogról, a Spider előmosónak nem kihívás. Egyszerűen csak permetezzük az aktív habot a felületre, hagyjuk hatni, majd vízsugárral távolítsuk el.

Ha többet szeretne tudni az előmosókról, a SIPOM szakértői állnak rendelkezésére.

Virágküldés és virágkötészeti trendek 2022-ben

Azt vettük észre, hogy amikor a virágküldés által kiszállítunk egy virágcsokrot a megajándékozottnak, akkor az egyszerű, hagyományos virágcsokrok esetén olykor elmaradnak a pironkodó tekintetek és az óriási mosolyok. Lehet, hogy ma már az a hagyományos virágcsokrok unalmassá váltak? A vásárlók igényei egyre inkább nőnek, így a virágkötőknek egyre trendibb virágcsokrokat kell kitalálni, haladni kell a korral. Ezzel nem azt mondjuk, hogy a virágcsokor az már egy elavult ajándék, pont ellenkezőleg, a virág még mindig a hála és a szeretet, illetve a szerelem jelképe, így időnként változtatni kell a kötési technikán, hogy az a mai kor színvonalán készüljön el.

A jó virágküldő szolgálat virágkötői folyamatosan részt vesznek virágkötészeti bemutatókon, hogy ott megismerhessék a mesterek új trendjeit, új technikákat sajátíthassanak el, amit a virágküldés által kiküldött csokrok esetén alkalmazzák.

2022-ben milyen kompozíciókat nevezhetünk kreatívnak?

A trendek egyre inkább az ökostílus felé mutatnak, egy virágcsokor legyen ma minimalista, könnyed és feltűnésmentes. A virágokat a kellemes, nyugodt színek jellemzik. Az egyedi virágdíszek csomagolása pauszpapír vagy hálóból készült díszítőelemek adják. A bolygónk megóvása is fontos, így a polimer és műanyagok használata egyre inkább visszaszorul.

A legdivatosabb virágok között megtalálhatóak lesznek a rózsák, liliomok, orchideák, de a szárított virágok és örök rózsák is egyre népszerűbbek. A 2022-es évben is hódítani fognak a kalapdobozok, amik akár már ledvilágítást is kapnak és nem csak a rózsákat tűzik majd bele, hanem mindenféle virággal kérhető lesz.

Aki tartós ajándékot szeretne, amiben a virágok is megjelenne, azok az előbb már említett örök rózsát is választhatják, legújabb termékünk a burába zárt dekor rózsa, ami úgy szintén sohasem hervad el, de a szappanból készült rózsa, illetve tulipán is tökéletes ajándék azok számára, akik a vágott virágokat ellenzik.

Noha a rózsa maci pár éve már trendinek számít a fiatalok körében, ez a 2022-es évben sem lesz másképpen, bizonyíték erre az, hogy egyre több színben és méretben kapható, így mindenki megtalálja a legkedvesebbet a szerettei számára.

A virágküldés ára nem változik, továbbra is ingyenes lesz a Budapesti kiszállítás, és a virágnagykereskedés nyitvatartása fogja meghatározni azt, hogy mennyi idő alatt lehet a csokrokat kézbesíteni.

A virágok nem mennek ki a divatból, millióképpen lehet egy virágcsokrot megkötni és díszíteni, és ha az aktuális trendeket szemelőt tartjuk, akkor a virágok minden egyes alkalommal óriási örömöt szereznek majd a megajándékozottnak!