Virágküldés és virágkötészeti trendek 2022-ben

Azt vettük észre, hogy amikor a virágküldés által kiszállítunk egy virágcsokrot a megajándékozottnak, akkor az egyszerű, hagyományos virágcsokrok esetén olykor elmaradnak a pironkodó tekintetek és az óriási mosolyok. Lehet, hogy ma már az a hagyományos virágcsokrok unalmassá váltak? A vásárlók igényei egyre inkább nőnek, így a virágkötőknek egyre trendibb virágcsokrokat kell kitalálni, haladni kell a korral. Ezzel nem azt mondjuk, hogy a virágcsokor az már egy elavult ajándék, pont ellenkezőleg, a virág még mindig a hála és a szeretet, illetve a szerelem jelképe, így időnként változtatni kell a kötési technikán, hogy az a mai kor színvonalán készüljön el.

A jó virágküldő szolgálat virágkötői folyamatosan részt vesznek virágkötészeti bemutatókon, hogy ott megismerhessék a mesterek új trendjeit, új technikákat sajátíthassanak el, amit a virágküldés által kiküldött csokrok esetén alkalmazzák.

2022-ben milyen kompozíciókat nevezhetünk kreatívnak?

A trendek egyre inkább az ökostílus felé mutatnak, egy virágcsokor legyen ma minimalista, könnyed és feltűnésmentes. A virágokat a kellemes, nyugodt színek jellemzik. Az egyedi virágdíszek csomagolása pauszpapír vagy hálóból készült díszítőelemek adják. A bolygónk megóvása is fontos, így a polimer és műanyagok használata egyre inkább visszaszorul.

A legdivatosabb virágok között megtalálhatóak lesznek a rózsák, liliomok, orchideák, de a szárított virágok és örök rózsák is egyre népszerűbbek. A 2022-es évben is hódítani fognak a kalapdobozok, amik akár már ledvilágítást is kapnak és nem csak a rózsákat tűzik majd bele, hanem mindenféle virággal kérhető lesz.

Aki tartós ajándékot szeretne, amiben a virágok is megjelenne, azok az előbb már említett örök rózsát is választhatják, legújabb termékünk a burába zárt dekor rózsa, ami úgy szintén sohasem hervad el, de a szappanból készült rózsa, illetve tulipán is tökéletes ajándék azok számára, akik a vágott virágokat ellenzik.

Noha a rózsa maci pár éve már trendinek számít a fiatalok körében, ez a 2022-es évben sem lesz másképpen, bizonyíték erre az, hogy egyre több színben és méretben kapható, így mindenki megtalálja a legkedvesebbet a szerettei számára.

A virágküldés ára nem változik, továbbra is ingyenes lesz a Budapesti kiszállítás, és a virágnagykereskedés nyitvatartása fogja meghatározni azt, hogy mennyi idő alatt lehet a csokrokat kézbesíteni.

A virágok nem mennek ki a divatból, millióképpen lehet egy virágcsokrot megkötni és díszíteni, és ha az aktuális trendeket szemelőt tartjuk, akkor a virágok minden egyes alkalommal óriási örömöt szereznek majd a megajándékozottnak!

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én