Műanyag hordók, kármentő ipari tálcák, gyűjtőtálcák

Folyadéktároló műanyag hordók, cseppgyűjtő kármentő ipari tálcák és biztonsági kádak alkalmazása a vegyiparban, élelmiszeriparban és gyógyszergyártás területén környezetvédelmi szempontok szerint.

A feldolgozóiparban és a gyógyszergyártásban a xenobiotikumok, vegyszerek és veszélyes anyagok biztonságos tárolása alapkövetelmény a termelő és feldolgozó ágazatokban. Az értékesítés során erre ügyelnek az online kereskedésben működő forgalmazók.

Ugyanígy a vegyipari és élelmiszeripari hasznosításra ajánlott kármentő műanyag hordók, valamint ipari műanya kármentő tálcák, gyűjtőtálcák és az eurokub IBC-tartályok ellenőrzött minőségű polietilén porból készülnek, gyártási technológiájuk a rotációs öntés, amely közelítő értékeit tekintve feszültségmentes anyagelosztást eredményez a nagy a falvastagságú hajlatokban is. A kármentő hordók és tálcák mérettartóak, jól terhelhetők, miként az IBC-tartályok, ugyanúgy vegyszerállóak.

Műanyag ipari termékek forgalmazása

A más területen is sikeres Hydroflow Magyarország Kft. által forgalmazott műanyagtermékek és eszközök hitelesített  minőségellenőrzési eljáráson esnek át és a berlini Német Építésügyi Hivatal jóváhagyásával rendelkeznek. Emellett a vízgazdálkodás területén az Európai Vízügyi Törvénynek megfelelően bizonyos ágazatokban szükséges a nemzetközi DIBt jóváhagyás, amellyel szintén rendelkeznek a különböző hengeres tartályok, műanyaghordó és gyűjtőtálca sorozatok, úgyszintén a négyszögletes, 1000 literes IBC-konténerek és fekvőtartályok. A folyadéktárolók alkalmasak agresszív anyagok távolsági szállítására, a biztonsági tálcáknak köszönhetően szivárgás esetén a szennyező vegyianyag nem kerül a természeti környezetbe.

Az ipari műanyag kármentő tálcák és hordók alkalmasak szerelvények felszereléséhez. A gyártó a fekete színű tartályokat fényérzékeny anyagok számára ajánlja.

Tálcatípusok

  • Az ipari műanyag WR kármentőtálcák belső merevítés nélküli gyűjtőedények
  • A folyadékgyűjtób WRL típusú kármentő tálcák műanyag rakodó merevítéssel készülnek
  • A fentiek rendelkeznek alsó nyílással villástargonca számára
  • Az SBO nyitott tetejű műanyag kármentő hordó 1000 liter űrtartalomig

Hordóméretek - tálca- és tartály méretek

A forgalmazó honlapján olvasható adatok szerint a műanyag hordók, kármentő tálcák és gyűjtőtálcák, szögletes hordók és műanyag tartályok szabvány raklap méretben kaphatóak az alábbi hasznos felülettel:

  • polietilén 600 x 400 mm-es gyűjtőtálca
  • poliészter 800 x 600 mm szögletes műanyag hordó
  • 1200 x 800 mm kármentő tálca polipropilénből
  • Ibc műanyagtartály 1200 x 1000 mm fémkerettel
  • folyadéktároló konténer 2000 x 1200 mm

 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én