Kármentő IBC tartályhoz

A műanyag kármentő tálcák multifunkcionálisak, IBC tartályoktól kezdve PET palackokig biztosítják a veszteségmentes feltöltést és lefejtést, valamint segítik a vegyiparban a veszélyes folyadékok kezelésére nézve érvényes környezetvédelmi előírások teljesítését. Képünkön: 1000 literes fehér IBC-konténer fekete kármentővel.

Kármentő tálca műanyag IBC tartályhoz

műanyag tálca ibc tartályhoz

Ajándék kanna-töltő kiegészítővel akciósan vásárolható praktikus kármentő a szabványos műanyag IBC tartályokhoz. Webáruházunkban a hordók, a kanna, a vödör megvásárlása kedvezményes, gyakran benne van az 1000 literes tartály árában.

Vegyipari üzemekben a kannák feltöltése az IBC-tárolókból egykönnyen megoldható, mert az ipari tartály speciális kialakítása ezt lehetővé teszi. A környezetre és ivóvízre veszélyes folyadék egyszerű és gyors kinyerését a kármentő rácsos kialakítása segíti. Az akár 2000 kg tömegig terhelhető folyadékgyűjtő műanyag tálcák és kádak, IBC-tartályok  biztonságosan tárolják és ezzel kármentesítik a veszélyes anyagokat, a savas vagy lúgos mérgező, vegyipari folyadékokat, pontosabban az általuk okozható szennyezést és kárt.

 

A műanyag kármentő tálcák multifunkcionálisak, legyen bár szó IBC tartályok biztosításáról vagy kisebb kannák, akár csupán ivóvizes PET palackok vagy gyógyszeres tégelyek veszteségmentes megtöltéséről. A webáruházban még befőttes üvegek alá is tudnak kínálni pvc tálcát.

A megrendelő egyedi elképzelésinek megfelelő hordókat, hatszögletű tartályokat, a helyszínen előállított, környezetbarát klór-dioxid oldattal fertőtleníthető vízgyűjtő tartályokat, polipropilén és ebonit kármentőket is vásárolhat az online áruházban ipari vagy háztartási célokra.

A házhoz szállításért nem számolnak fel extra költségeket az egyedi megrendelések teljesítéséhez. A közvetlenül a gyártótól érkező termékek a legkedvezőbb áron jutnak el az egyedi felhasználókhoz, kiskereskedőkhöz és nagybani értékesítőkhöz.

Juss te is hozzá az igényeidnek és az üzemedben használt IBC-tartályhoz leginkább megfelelő kármentőhöz / folyadékgyűjtőhöz / csepptálcához. Minőség, pontos méretek, magas terhelhetőség.

Ajánló
Kommentek
  1. Én