Laptophasználat - akkumulátor töltés

Lenovo laptop töltő vásárlása - Dell notebook akkumulátor csere budapesti márkafüggetlen szervizben. Notebook javítási árak összetevői. Díjszabás. A garanciaidőn túli hibákat azonban nem feltétlenül észszerű márkaszervizben elhárítani. A helyes laptophasználat és akkumulátor töltés viszont fontos

A laptop javítása - Dell akkumulátor csere - Lenovo töltő vásárlás - árak

Akkucsere és notebook javítási árak összetevői

Ha és amennyiben márkás Asus, Dell vagy Lenovo noteszgép vagy táblagép van a tulajdonunkban és meghibásodásakor még nem járt le a garanciája, mindképpen érdemes márkaszervizbe vinni Budapesten. Ez nemcsak azért célszerű, mert a jótállási időn belül bizonyos alkatrészek cseréje ingyenes, lévén a garancia épp ilyen esetekre vonatkozik, hanem azért is, mert eredeti gyári alkatrészre cserélik az elromlottat. Példának okáért a Signal Computer Kft. műhelyeiben.


lenovo laptop szerviz árak

Dell laptop akku csere budapesti márkafüggetlen szervizben. Díjszabás, szerviz árak

Beláthatjuk, a garanciaidőn túli hibákat nem feltétlenül észszerű márkaszervizben elhárítani. Egy Apple vagy HP szervizben például elég durva árat kérnek el mind a cserealkatrészekért, mind a beszerelési munkáért. Márkafüggetlen laptopszervizben azonban számíthatunk rá, hogy az eredeti gyári cuccokkal gyakorlatilag azonos tudású, de jóval olcsóbb központi egység (processzor) vagy merevlemez (vinyó) kerül a házba.

Az ilyen szervizekben a javításához mindig gyári vagy a gyárival egyenértékű (utángyártott, helyettesítő) új, illetve lehetőség esetén az eredetinél akár jobb minőségű alkatrészt használnak. Ezekben a javítóműhelyekben a legmodernebb szervizi eszközöket, berendezéseket és szerelési eljárásokat használják a sikeres hibaelhárítás érdekében. Ráadásul a helyben vásárolt eszközök beszerelése ingyenes, csak az alkatrész árát kell kifizetni, a csere munkadíja benne van az árban. További részletek például itt:

Szervizi díjszabás Budapesten

Szemléltető példaként felhozzuk egy átlagosnak mondható budapesti laptopszerviz garancia utáni anyag- és munkadíjait. Fontos: a garancia utániság a laptop státusára vonatkozik, nem a munkára vagy a beszerelt alkatrészre: ezekre a szervíz mindig garanciát vállal.

  • Lenovo, Asus, Acer, Dell notebook videokártya javítása, cseréje, BGA IC csere (VGA, Chipset)  1 év jótállással: 34.990Ft - eközben a szerviz grátisz elvégez egy 8000 Ft értékű teljes laptoptisztítást.
  • Sürgősségi laptoptisztítás, preventív karbantartás, a hűtőrendszer újrapasztázás (megvárható): 11.990Ft
  • Jogtiszta operációs rendszer (Windows 11, Mac OS X, Linux) telepítése, kérés esetén adatmásolás, meghajtók és segédprogramok azonnali feltelepítése: 11.900 Ft-tól 27.000 Ft-ig (programok számától függően)

Persze ezek csak példák. Természetesen minden márkafüggetlen budapesti szakszervizben végeznek memóriabővítés, SSD tárhely beszerelését az elavult HDD helyére. Minden műhelyben végeznek akkumulátor cserét Apple, HP, Lenovo márkájú laptopokban. Továbbá

A kijelzőt meg nem kell minden esetben kicserélni, a monitor lámpájának a meghibásodása is okozhatja a képernyő elsötétedését. Ilyenkor a kijelzőn nem megjelenő kép bizonyos mértékig láthatóvá tehető, ha egy elemlámpával rávilágítunk. A megvilágító LED cseréje rutinfeladat a legjobb budapesti weblap top szerviz számára 2022-ben - és várhatóan 2023-24-ben is.

Helyes akkumulátor töltés adapterrel - útmutató

A felhasználók pedig ügyeljenek a szakártői tanácsokra a helyes laptoptöltés szabályaira vonatkozóan

Ajánló
Kommentek
  1. Én